"MIEHIÄ MONTUISSA JA TELLINGEILLÄ"

 
 
Finracsin mainos
 

 
Kesää kohti!
 
Varaa työllesi tekijät ajoissa.
 

Töihin Finracs:ille?
 
Haluatko osaksi kasvavaan yritykseemme?
 

 
UUTTA!
 
Pian tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia projekteilleen rahoituksen kauttamme!

 
Finracs Oy
 
Finracs Oy on perustettu vuonna 2010. Koko toimintamme perustana on vakaa, hallittu ja kannattava kasvu omalla alallamme.

Yrityksemme palvelee vastuullisen ammattitaitoisesti asiakkaitaan. Jokainen projekti suunnitellaan alusta loppuun aina asiakkaan yksilöllisten toiveiden ja tilanteen mukaisesti, asiakasta kunnioittaen. Työn hoidamme poikkeuksetta kulloinkin voimassa olevien lakien, määräysten ja suositusten mukaisesti. Nykyaikana tärkeäksi muodostuneet ympäristökysymykset ja kierrätys ovat meille tärkeitä työssämme.

Finracs Oy on keskittynyt palvelemaan muun muassa elinkeinoelämää, julkishallintoa, valtakunnallisia rakennusliikkeitä, teollisuutta, kunnossapitoa, talo- ja huoltoyhtiöitä sekä omakotitalon rakentajia.

Luotamme omiin työntekijöihimme, vain erikoisosaamista vaativissa työtehtävissä toteutamme työn aliurakoitsijaverkostollamme. Vakiintuneiden työtiimiemme tuottama työn tulos on enemmän kuin tiimin jäsenten summa! Projektiemme jokainen osa-alue on korkealaatuinen ja sovitut aikataulut pitävät.

Toimialueemme on koko Suomi!

 
 
 
kuvia tulossa...